Visby Vespa Club fyller 10år och firar detta med en hel dag späckat av aktiviteter.

Vi tror inte att den italienska flygplanstillverkaren Enrico Piaggio, som 1945 gav två ingenjörer i uppdrag att utveckla ett tvåhjuligt fordon, i sin vildaste fantasi hade en aning om att detta fordon 58 år senare skulle bli föremål för en spirande verksamhet på Gotland…
Visby Vespa Club startades detta till trots den 16 augusti 2003 av ett gäng glada och förväntansfulla entusiaster på Gotland.
2013 fyller Visby Vespa Club 10år och firar detta med en hel dag späckat av aktiviteter.
Prel. program:
09.30 Samling Espegards, Ljugarn. Frukost, fika.
10.30 Rideout
12.00 Lunch, troligen Rökeriet, Katthammarsvik
13.30 Gymkhana, Herrvik. Individuellt, Gotland vs Fastland, Slowrace Cup.
16.30 Fria aktiviteter, uppsnyggning
18.00 Samling Gammelgarns bygdegård, mat & dryck
Prisutdelningar etc
Sen rullar det på med bar och dans.
Öppet för alla scooterister hela dagen och kvällen. Visby VC klarar nog upp till 100 deltagare.
- Ingen träffavgift,
- Maten betalar var och en själv. Helgrillat lamm med tillbehör, prislapp kommer.
- Tältplatser kan ordnas, det går även att sova över i bygdegården om man har liggunderlag.
Bygdegården ska dock vara städad och tom till lunch dagen efter.
Anmälan senast 21 juli 2013 till Tobbe Stuhre via hemsidan: www.visbyvespaclub.se under “Aktuellt”
Mer info om Visby Vespa Club hittar ni på
http://www.visbyvespaclub.se -> “Aktuellt”
och på Facebook i gruppen “Visby Vespa Club”

Svenska Scooterklubben sponsrar detta evenemang.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.